Gæfa

25. sep 2016 - 19:37

Gæfa /gaiva)  er flyttet ind hos i sommeren 2016 - som afløser for nogle heste med lidt for meget vilje. 

Gæfa har den perfekte størrelse - efter min mening - og det perfekte sind: kærlig og meget stabil. Gæfa charmede mig med det samme - og hun har også charmet sig ind hos Steens Neisti, som ellers kan være lidt svær at blive ven med. 

Gæfa er en forholdsvis ung hest, der ikke har prøvet så forfærdelig meget, men har en naturlig ro og selvtillid. Hun kan være lidt urolig på et nyt sted, men tager det meget hurtigt ind som en ny erfaring. I starten har jeg redet hende ud efter Steen og Neisti, men efterhånden kan hun også tage en føring. 

Vi har været alene på kursus - og der var Gæfa noget usikker på det nye sted, fremmede mennesker og heste. Efter lidt starthjælp fra Steen, fik vi ridningen til at fungere. 

 

Efter alenetur på ridekursus er Gæfa blevet mere selvsikker, hun har et mere ligeværdigt forhold til Neisti - og hviler endnu mere i sig selv. 

Gæfa er ikke færdig med sin gangsætning. Skridten er fin og afslappet, traven frisk og taktfast. Galoppen er blød og lækker. Tølten kan hun tage i langsomt tempo, momentvis med et rigtig lækkert flow - så vi har et klart mål at træne efter :D